Äänimaljarentoutus Turussa

Mitä on äänimaljarentoutus?

Tiibetiläinen äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä. Sen vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Äänimaljarentoutus hoitaa lempeästi sekä kehoa että mieltä. Kun maljaa napautetaan iskimellä, malja alkaa värähtelemään ja ääni resonoi kehon jokaisessa solussa.

Äänimaljaa soittaessa kehomme vesimolekyylit alkavat värähdellä harmonisesti ja se saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Tällä äänivärähtelyllä saavutetaan alueita, joihin sormilla ei päästä käsiksi. Äänimaljahoitoa voidaan käyttää myös apuna hieronnassa ja fysioterapiassa, koska vaikutus ulottuu solutasolle asti.

(Lähde: https://luhtavilla.fi/fysio/aanimaljarentoutus/) 

Tule kokeilemaan!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan äänimaljarentoutusta yhdistyksen esteettömiin tiloihin Turkuun (os. Itäinen Pitkäkatu 68). Äänimaljarentoutusta voi tehdä istuen tuolilla tai pyörätuolissa, joten se sopii kaikille! Ohjaajana toimii Jonna Nykänen, johon pääset tutustumaan hänen Instagram- tai Facebook -sivuillaan. Rentoutuksen jälkeen on mahdollisuus vielä nauttia kahvit ja vaihtaa ajatuksia muiden kanssa.

  • TORSTAINA 2.3. klo 17 alkaen

Sitovat ilmoittautumiset 23.2. mennessä TÄSTÄ, yhdistys@lsly.fi tai 050 9133 517. HUOM! Peruuttamattomasta paikasta perimme 50€ maksun. Peruutukset tehtävä 27.2. mennessä. Tilaisuus toteutuu vain, jos osallistujia on vähintään 5 hlö.